Ured državne uprave u
Krapinsko-zagorskoj županiji
Magistratska 1
49000 Krapina

IZBORNIK

 
 
 

Školstvo

24. travanj 2015.

LISTA ORGANIZACIJSKIH VIŠKOVA:
a) Razredna nastava
b) Njemački jezik
c) Fizika
d) Tehnička kultura
e) Povijest i geografija
f) Hrvatski jezik
g) Likovna kultura

LISTA ZAPOSLENIH NA NEODREĐENO NEPUNO RADNO VRIJEME:
a) Engleski jezik
b) Tjelesna i zdravstvena kultura
c) Informatika

LISTA ZAPOSLENIKA KOJI ŽELE ZAMIJENITI RADNO MJESTO.

________

Javna nabava

8. travanj 2015.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je drugo objašnjenje zahtjeva za prikupljanje ponuda za poštanske usluge. Detaljnije.

________

Javna nabava

30. ožujak 2015.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je prvo objašnjenje zahtjeva za prikupljanje ponuda za poštanske usluge. Detaljnije.

________

Zapošljavanje

26. ožujak 2015.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Služba za opću upravu, Krapina, na radno mjesto samostalni upravni referent za besplatnu pravnu pomoć.
Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objave oglasa na web stranici Ministarstva uprave (www.uprava.hr).

________

Javna nabava

25. ožujak 2015.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je zahtjev za prikupljanje ponuda za poštanske usluge. Detaljnije.

________

Udruge

23. ožujak 2015.

Vodič za osnivanje udruge i uskladjivanje s novim propisima.

Na poveznici https://registri.uprava.hr/#!upisi omogućeno je elektroničko popunjavanje obrazaca zahtjeva za upis u registar udruga i registar stranih udruga odnosno obrazaca zahtjeva za upis promjena u registre.
Informacija o elektroničkom popunjavanju dostupna je ovdje.

________

Upisi u prvi razred osnovne škole za školsku godinu 2015./2016.

20. veljače 2015.

Obavijest roditeljima
Vremenski raspored pregleda
Upisna područja osnovnih škola

________

Odluka o imenovanju povjerenika za etiku u državnoj službi

8. siječanj 2015.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji donio je odluku o imenovanju povjerenika za etiku u državnoj službi. Odluka

________

Izmjene i dopune Pravilnika

1. prosinac 2014.

Predstojnica Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji donijela je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem redu Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji. Detaljnije

________

Humanitarna pomoć

20. studeni 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji izdao je prethodnu suglasnost trgovačkom društvu ROSIS UNUS d.o.o. za organiziranje humanitarne akcije za poboljšanje uvjeta školovanja učenika Osnovne škole pri Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice. Detalji.

________

Obavijest o testiranju

13. studeni 2014.

Obavijest o održavanju testiranja sa opisom poslova, podacima o plaći, sadržaju i načinu testiranja za radno mjesto samostalni upravni referent za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove u Ispostavi Zlatar.

________

Zapošljavanje

5. studeni 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u Uredu državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Ispostava Pregrada, za radno mjesto čistačica - zamjena za bolovanje. Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja, odnosno do 13. studenoga 2014.

________

Obavijest

24. listopad 2014.

Poštovane/i, obavještavamo vas da je na internetskim stranicama Ministarstva socijalne politike i mladih, dana 17. listopada 2014. godine, objavljen Poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrade za humanitarni rad u 2014. godini. Rok za prijavu na Poziv je 3. studeni 2014. godine, a obrasci za prijavu dostupni su u elektroničkom obliku i mogu se preuzeti s internetske stranice Ministarstva socijalne politike i mladih.

________

Zapošljavanje

23. listopad 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Ispostava Zlatar, na radno mjesto samostalni upravni referent za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove. Javni natječaj je objavljen u "Narodnim novinama" broj 123 od 22. 10. 2014. Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama (www.nn.hr).

________

Plan prijma na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

20. listopad 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavljuje Javni poziv za prijam osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa. Prijave se na javni poziv mogu podnositi do zaključno 28.10.2014.

________

Humanitarna pomoć

3. listopad 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji izdao je prethodnu suglasnost za povremeno prikupljanje i pružanje humanitarne pomoći Udruzi za podizanje kvalitete života i međuljudskih odnosa DRUŽBA DOBRIH LJUDI. Detalji.

________

Plan prijma na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

8. rujan 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavljuje Izmjene i dopune Plana prijma na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji za 2014. godinu. Tablica i izmjene i dopune Plana.

________

Humanitarna pomoć

15. svibanj 2014.

Ažurirana je evidencija fizičkih i pravnih osoba kojima je izdana prethodna suglasnost za organiziranje humanitarnih akcija. Vidi ovdje.

________

Humanitarna pomoć

27. lipanj 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji izdao je prethodnu suglasnost Ivanu Erdelji za organiziranje humanitarne akcije na području Krapinsko-zagorske županije za prikupljanja (novčane) pomoći za liječenje u inozemstvu Š. H. Detalji.

________

Zapošljavanje

16. lipanj 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavljuje javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u Uredu državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Ispostava Donja Stubica - 1 izvršitelj - zamjena za godšnji odmor.
Mjesto rada je Donja Stubica, Pregrada, Zabok i Krapina.
Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objave natječaja na web stranicama ovog Ureda.

________

Humanitarna pomoć

5. lipanj 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji izdao je prethodnu suglasnost Sportskom plesnom klubu "Habanera - Krapina" za organiziranje humanitarne akcije prikupljanja (novčane) pomoći za poplavljena područja. Detalji.

________

Obavijest

30. svibanj 2014.

Utvrđuje se da je ČETVRTA LISTA PRVENSTVA zahtjeva za stambeno zbrinjavanje (za darovanje građevnog materijala za popravak, obnovu i nadogradnju obiteljske kuće ili stana, odnosno izgradnju obiteljske kuće na građevinskom zemljištu u vlasništvu podnositelja zahtjeva) postala izvršna dana 09.05.2014. godine.

________

Javna nabava

22. svibanj 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je prvu izmjenu plana nabave roba, radova i usluga u 2014. Detalji

________

Zapošljavanje

20. svibanj 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Ispostava Zlatar, na radno mjesto samostalni upravni referent za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove.

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objave oglasa na web stranici Ministarstva uprave (www.uprava.hr).

________

Humanitarna pomoć

15. svibanj 2014.

Ažurirana je evidencija pravnih osoba kojima je na području Krapinsko-zagorske županije izdano rješenje za prikupljanjei pružanje humanitarne pomoći. Vidi ovdje.

________

Upisi u srednje škole

15. svibanj 2014.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta donio je Odluku o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2014./2015. Plan upisa za Krapinsko-zagorsku županiju.

________

Plan prijma na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

12. svibanj 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavljuje Javni poziv za prijam osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa. Prijave se na javni poziv mogu podnositi do zaključno 20.05.2014.

________

Obavijest

25. travanj 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Služba za gospodarstvo i imovinsko pravne poslove, Ispostava Donja Stubica, temeljem članka 34. Zakona o općem upravnom postupku ("Narodne novine" br. 47/09) u predmetu "Hrvatske ceste" d.o.o. - potpuno izvlaštenje nekretnina u k.o. Lepa Ves, radi izgradnje brze ceste Popovec - Marija Bistrica - Zabok sa spojnom cestom na Breznički Hum, dionica: Zlatar Bistrica-Andraševec-II faza, donio je zaključak o imeovanju privremenog zastupnika... Zaključak.

________

Obavijest

25. travanj 2014.

Lista prvenstva zahtjeva za stambeno zbrinjavanje na područjima posebne državne skrbi.

________

Humanitarna pomoć

7. travanj 2014.

Ažurirana je evidencija Izdanih prethodnih suglasnosti za organiziranje humanitarnih akcija u 2014. godini. Vidi ovdje.

________

Zapošljavanje - obavijest o testiranju

31. ožujak 2014.

Obavijest o održavanju testiranja sa opisom poslova, podacima o plaći, sadržaju i načinu testiranja za radno mjesto samostalni upravni referent za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove u Ispostavi Zlatar. Tekst obavijesti.

________

Humanitarna pomoć

31. ožujak 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji izdao je prethodnu suglasnost Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice za organiziranje humanitarne akcije. Detalji.

________

Javna nabava

27. ožujak 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio registar ugovora. Detalji ovdje.

________

Humanitarna pomoć

27. ožujak 2014.

Obnovljena je evidencija fizičkih i pravnih osoba kojima je izdana prethodna suglasnost za organiziranje humanitarnih akcija u 2014. godini.

________

Zapošljavanje

24. ožujak 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavljuje javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u Uredu državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Ispostava Donja Stubica - 1 izvršitelj - zamjena za bolovanje i godšnji odmor.
Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objave natječaja na web stranicama ovog Ureda. Tekst oglasa.

________

Izbori za EU parlament

24. ožujak 2014.

Predsjednik Republike Hrvatske je dana 18. ožujka 2014. godine donio Odluku o raspisivanju izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske. Za dan održavanja izbora određena je nedjelja 25. svibnja 2014. godine. Raspis i objavu biračima možete vidjeti na stranicama Ministarstva uprave ovdje.

________

Objava biračima - općina Tuhelj

15. ožujak 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji donio je Rješenje o zaključavanju popisa birača za općinu Tuhelj. Rješenje

________

Zapošljavanje

13. ožujak 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Ispostava Zlatar, na radno mjesto samostalni upravni referent za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove. Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objave oglasa u Narodnim novinama (www.nn.hr).

________

Zapošljavanje

11. ožujak 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme u Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Ispostava Zabok, na radno mjesto samostalni upravni referent za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove. Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objave oglasa na web stranici Ministarstva uprave (www.uprava.hr).

________

Humanitarna pomoć

6. ožujak 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji izdalo je Prethodnu suglasnost za organiziranje humanitarne akcije Zagorskoj ligi protiv raka iz Krapinskih Toplica. Rješenje

________

Humanitarna pomoć

5. ožujak 2014.

Obnovljena je evidencija fizičkih i pravnih osoba kojima je izdana prethodna suglasnost za organiziranje humanitarnih akcija u 2014. godini.

________

Plan prijma na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa

28. veljače 2014.

Planom se planira na stručno osposobljavanje primiti osam osoba, od čega:
- 2 osoba sa završenim diplomskim sveučilišnim studijem ili specijalističkim diplomskim stručnim studijem i
- 6 osoba sa završenim preddiplomskim sveučilišnim studijem ili stručnim studijem u trajanju od najmanje tri godine.

________

Financijski plan Ureda

25. veljače 2014.

Temeljem članka 10. Zakona o pravu na pristup informacijama ("Narodne novine" broj 25/13) financijski plan za 2014. sa projekcijama za 2015. i 2016. možete vidjeti ovdje.

________

Objava biračima - općina Tuhelj

21. veljače 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji donio je Objavu biračima povodom raspisanih prijevremenih izbora za Općinsko vijeće i općinskog načelnika i zamjenika općinskog načelnika Općine Tuhelj. Objava

________

Humanitarna pomoć

20. veljače 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji izdalo je Prethodnu suglasnost za organiziranje humanitarne akcije. Rješenje

________

Objavljen je plan nabave za 2014.

10. veljače 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je plan nabave za 2014. godinu. Možete ga vidjeti ovdje.

________

Humanitarna pomoć

30. siječanj 2014.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji izdalo je Prethodnu suglasnost za organiziranje humanitarne akcije. Rješenje

________

Godišnji plan rada

31. prosinac 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je godišnji plan rada za 2014. godinu. Detaljnije

________

Humanitarna pomoć

25. studeni 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je Izvješće o provedenoj humanitarnoj akciji Srednje škole Bedekovčina. Detaljnije

________

Javni poziv

19. studeni 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavljuje Javni poziv za prijam osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa. Prijave se na javni poziv mogu podnositi do zaključno 27.11.2013. Tekst poziva

________

Dopuna plana

14. studeni 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji donio je Dopunu Plana prijma na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za 2013. godinu. Tekst dopune

________

Referendum

12. studeni 2013.

Ministarstvo uprave objavilo je raspis u vezi pripreme registra birača za održavanje državnog referenduma i objavu biračima o mogućnosti pregleda registra birača.

________

Humanitarna pomoć

31. listopad 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji izdao je PRETHODNU SUGLASNOST Udruzi ratnih veterana 1. gardijske brigade "Tigrovi" Krapinsko-zagorske županije, sa sjedištem u Lugu Zabočkom 11/a, za organiziranje humanitarne akcije pod nazivom Humanitarni koncert "ZA MIKU" na području Krapinsko-zagorske županije. Detalji

________

Obavijest o održavanju testiranja

31. listopad 2013.

Obavještavaju se kandidati da će se testiranje za radno mjesto samostalni upravni referent za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i društvene djelatnosti održati dana 08. studenoga 2013. (petak) u 9,00 sati, soba 20/II kat, Krapina, Magistratska 1. Obavijest

17. listopad 2013.

Tekst natječaja i privitak natječaju

________

Javni natječaj - radni odnos na određeno vrijeme

26. rujan 2013.

Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme u Uredu državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Krapina, za radno mjesto čistačica - zamjena za godišnji odmor i bolovanje. Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja. Tekst natječaja

________

Humanitarna pomoć

24. rujan 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji izdao je PRETHODNU SUGLASNOST udruzi za podizanje kvalitete života i meduljudskih odnosa DRUŽBA DOBRIH LJUDI sa sjedištem u Oroslavju, M. Prpica 65 a, za jednokratno prikupljanje i pružanje humanitarne pomoci na podrucju Krapinsko-zagorske županije i Republike Hrvatske. Detalji

________

Javni poziv

20. rujan 2013.

Javni poziv za prijam osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji.
Rok za dostavu prijava je osam dana od  dana objave Javnog poziva.

________

Izmjene i dopune pravilnika

17. rujan 2013.

Objavljene su izmjene i dopune Pravilnika o unutarnjem redu Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji. Vidi detaljnije.

________

Humanitarna pomoć

18. lipanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji izdao je prethodnu suglasnost za organizaciju humanitarne akcije pod nazivom "Loborsko srce za Danijelu i Tomislava". Suglasnost

________

Javna nabava

10. lipanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je Prvu izmjenu i objašnjenje za javnu nabavu uredskog materijala. Detalji ovdje.

________

Javna nabava

27. svibanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je Drugu izmjenu javne nabave za nadmetanje za telekomunikacijske usluge i Dokumentaciju za javnu nabavu uredskog materijala. Detalji ovdje.

________

Upisi u srednje škole 2013.

23. svibanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zgorskoj županiji objavljuje zbirni natječaj za upis u srednje škole na području Krapinsko-zagorske županije. Pogledajte ga ovdje.

________

 

Privremeni zastupnik - Zabok

22. svibanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zgorskoj županiji, služba za gospodarstvo i imovinsko pravne poslove, ispostava Zabok, donijela je zaključak o postavljanju privremenog zastupnika za: Kata Goluban, Zabočki Bregi. Zaključak

________

Izbori za mjesne odbore

21. svibanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je Objavu biračim u Svetom Križu Začretju.

________

Humanitarna pomoć

21. svibanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je izvješće o provedenoj humanitarnoj akciji Srednje škole Zlatar. Više...

________

Javna nabava

16. svibanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je Prvu izmjenu i objašnjenje dokumentacije za nadmetanje za telekomunikacijske usluge.

________

Lokalni izbori 2013.

14. svibanj 2013.

Obavijest biračima - izdavanje potvrda
Zaključeni popisi birača
Rješenje o zaključivanju popisa birača za mjesne odbore:
Mače
Mihovljan
Lobor
Konjščina
Hrašćina
Gornja Stubica
Budinščina
Veliko Trgovišće

________

Javna nabava

8. svibanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je Zahtjev za prikupljanje ponuda - predmet: poštanske usluge. Dokument možete pronaći ovdje.

________

Javna nabava

6. svibanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je drugu izmjenu plana javne nabave. Izmjene se mogu naći ovdje.

________

Javna nabava

30. travanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je natječajnu dokumentaciju za telekomunikacijske usluge - javna govorna usluga i pristup internetu. Dokumentacija se može vidjeti ovdje (aktualna nadmetanja).

________

Lokalni izbori 2013.

24. travanj 2013.

U cilju informiranja i educiranja građana o provjeri u popisima birača za predstojeće lokalne Ministarstvo uprave na svojim internetskim stranicama objavilo je spot o popisima birača. Spot možete pogledati, odnosno preuzeti na stranicama Ministarstva uprave.

Također, možete preuzeti:
Obavijest biračima
Zahtjev za ispravak ili dopunu podataka u Registru birača
Zahtjev za ispravak ili dopunu podataka u Registru birača - u ispostavi

________

Javna nabava

22. travanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji donio je odluku o poništenju javnog natječaja za poštanske usluge. Detaljnije.

________

Lokalni izbori 2013.

19. travanj 2013.

Vlada Republike Hrvatske donijela je odluku o raspisivanju izbora za članove predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i izbora za načelnike, gradonačelnike i župane te njihove zamjenike.

Raspis
Objava biračima

________

Javna nabava

5. travanj 2013.

Objavljena je 1. izmjena i objašnjenje zahtjeva za prikupljanje ponuda za nabavu poštanskih usluga. Detaljnije...

________

Privremeni zastupnik - Zabok

5. travanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zgorskoj županiji, služba za gospodarstvo i imovinsko pravne poslove, ispostava Zabok, donijela je zaključak o postavljanju privremenog zastupnika za: Juraj Tršinski, Zabok. Zaključak

________

Javna nabava

3. travanj 2013.

Objavljena je 1. izmjena plana nabave za 2013. godinu. Detaljnije...

________

Javna nabava

29. ožujak 2013.

Temeljem članka 23. stavak 3., 43. i članka 44. Zakona o javnoj nabavi (NN 90./11.) Ured državne uprave u Krapinsko zagorskoj županiji kao javni naručitelj objavljuje zahtjev za prikupljanje ponuda u postupku za sklapanje ugovora o javnim uslugama iz Dodatka II. B Zakona o javnoj nabavi za predmet nabave: NABAVA POŠTANSKIH USLUGA. Detaljnije.

________

Izbori za EU parlament

Ministarstvo uprave u suradnji s  Službom za odnose s javnošću Vladom Republike Hrvatske i Državnim izbornim povjerenstvom izradilo je video spotove u cilju  informiranja i educiranja građana o provjeri u popisima birača i o samom izbornom procesu za predstojeće izbore članova u Europski parlament.

Video spotovi bit će emitirani na nacionalnoj televiziji, a objavljeni su i na internetskim stranicama nadležnih tijela.

Spot možete preuzeti ili pogledati ovdje. Više informacija možete vidjeti na internetskoj stranici Ministarstva uprave http://www.uprava.hr/

________

Humanitarna pomoć

21. ožujak 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji izdao je Prethodnu suglasnost Osnovnoj školi pri specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice za organiziranje humanitarne akcije. Detalje možete vidjeti ovdje.

 

________

Javna nabava

13. ožujak 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je dokumentaciju za provedbu otvorenog postupka javne nabave za sklapanje okvirnog sporazuma - opskrba prirodnim plinom. Dokumentaciju možete vidjeti ovdje.

18. ožujak 2013.

Objavljeno je pojašnjenje natječajne dokumentacije.

________

Izbori za Europski parlament

26. veljače 2013.

Predsjednik Republike Hrvatske donio je odluku o raspisivanju izbora za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske koji će se održati u nedjelju, 14. travnja 2013. Birači mogu pregledati odnosno zatražiti dopunu ili ispravak podataka upisanih u registar birača. Cjelokupni tekst objave biračima pogledajte ovdje.

________

Objavljen je plan nabave za 2013.

26. veljače 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je plan nabave za 2013. godinu. Možete ga vidjeti ovdje.

________

Privremeni zastupnik - Donja Stubica

21. veljače 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zgorskoj županiji, služba za gospodarstvo i imovinsko pravne poslove, ispostava Donja Stubica, donijela je zaključak o postavljanju privremenog zastupnika za:

  • nasljednicima Štefanije Hučić rodene Ključariček iz Podgore 2/82, te Katici (točno ime Katarina) Ključariček (udana Uysal) nepoznatog prebivališta postavljen je privremeni zastupnik... Detalji ovdje.
  • Josipu Kuclju iz Andraševca 115 te Marku Kuclju iz Andraševca 83 postavljen je privremeni zastupnik... Detalji ovdje.

________

Humanitarna pomoć - objavljeni su dokumenti za humanitarne akcije Srednje škole Krapina za Kokir i Javorić

21. veljače 2013.

Objavljena su izvješća o provedenim humanitarnim akcijama Kokir i Javorić. Izvješća pogledajte ovdje.

________

Plan prijema na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji za 2013. godinu

19. veljače 2013.

Planom se planira na stručno sposobljavanje primiti osam osoba, od čega:
- 5 osoba sa završenim diplomskim sveučilišnim studijem ili specijalističkim diplomskim stručnim studijem i
- 3 osobe sa završenim preddiplomskim sveučilišnim studijem ili stručnim studijem u trajanju od najmanje tri godine.
Odluku sa detaljima pogledajte ovdje.

________

Evidencija izvješća o prikupljenoj i pruženoj humanitarnoj pomoći

8. veljače 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavio je evidenciju izvješća o prikupljenoj i pruženoj humanitarnoj pomoći za Gradska društva Crvenog križa za 2012. godinu. Detalje pogledajte ovdje.

________

Čekovi za osnovnoškolsko obrazovanje odraslih

31. siječanj 2013.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta financira osnovnoškolsko obrazovanje odraslih. Informacije možete pogledati ovdje. Vrijednost čeka za osnovnoškolsko obrazovanje odraslih odrđena je troškovnikom. Čekove izdaje Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Služba za društvene djelatnosti Krapina. Ustanova za osnovnoškolsko obrazovanje za polaznika obrazovanja ispunjava prijavnicu polaznika u koju upisuje osobne podatke i podatke o dosadašnjem obrazovanju. Prijavnicu potpisuje samo polaznik obrazovanja. Obrazac prijavnice možete preuzeti ovdje.

________

Privremeni zastupnik - Donja Stubica

15. siječanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zgorskoj županiji, služba za gospodarstvo i imovinsko pravne poslove, ispostava Donja Stubica, donijela je zaključak o postavljanju privremenog zastupnika za:

  • nasljednicima pokojnog Drage Ključaričeka iz Donje Stubice, Podgorska cesta 58, te Stjepanu Ključaričeku iz Pustodola 75, postavljen je privremeni zastupnik... Detalji ovdje.
  • nasljednicima pokojnog Zdravka Posavca iz Koprivnice, A. Starčevića 2, te Franji Posavcu iz Huma Zabočkog 11, postavljen je privremeni zastupnik... Detalji ovdje.

________

Suglasnosti za humanitarne akcije

9. siječanj 2013.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji donio je prethodnu suglasnost za provođenje slijedećih humanitarnih akcija:

Srednja škola Bedekovčina - "Humanitarni koncert za potrebe djece s teškoćama u razvoju"
Srednja škola Krapina - "Liječenje Antonia Javorića"
Srednja škola Krapina - "Liječenje Sandre Kokir"

________

Pravilnik o unutarnjem redu

17. prosinac 2012.

Predstojnica Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji donijela je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o redu Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Detaljnije možete vidjeti ovdje.

________

Štrajk u školama Krapinsko-zagorske županije

29. studeni 2012.

Danas se održava štrajk u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima na području naše županije. Podaci o štrajku

Do 11 sati:
Opći (ukupni podaci)
Podaci za osnovne škole
Podaci za srednje škole

Do 15 sati:
Opći (ukupni podaci)
Podaci za osnovne škole
Podaci za srednje škole

________

Besplatna pravna pomoć - rješenje o poništavanju

15. listopad 2012.

Ured državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji, Služba za opću upravu, na temelju članka 30. stavak 7. Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći ("Narodne novine" broj 62/08, 44/11 i 81/11) donio je rješenje o poništenju rješenja Mladenu Supini. Tekst rješenja možete vidjeti ovdje

________

Pravilnik o unutarnjem redu

28. kolovoz 2012.

Donesen je Pravilnik o unutarnjem redu Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji sa prilogom o sistematizaciji radnih mjesta s brojem potrebnih državnih službenika i namještenika s opisom poslova i zadaća te stručni i drugi uvjeti potrebni za obavljanje poslova određenog radnog mjesta.
Pravilnik
Prilog (sistematizacija) pravilniku

Detaljnije možete vidjeti ovdje.

________

Izvješće o upisima u prvi razred srednje škole - jesenski rok

24. kolovoz 2012.

Izvješće o upisima u prvi razred srednje škole nakon jesenskog roka možete preuzeri ovdje:
Po školama
Izvješće

________

Upisi u prvi razred srednje škole - prvi rok

6. srpanj 2012.

Nakon provedenog prvog kruga upisa u srednje škole u Krapinsko-zagorskoj županiji možete vidjeti slijedeće podatke:
Detaljna statistika upisa u prve razrede srednjih škola u Krapinsko-zagorskoj županiji
Ukupan broj upisanih u Krapinsko-zagorskoj županiji po programima
Broj slobodnih mjesta za upise u drugom upisnom roku.

________

Upisi u prvi razred srednje škole

1. lipanj 2012.

Ministar je donio Odluku o upisu učenika u I. razred srednje škole za školsku godinu 2012./2013. Sastavni dio Odluke je Struktura i opseg upisa učenika u I. razred srednjih škola u Krapinsko-zagorskoj županiji. Kriteriji za upis propisani su Odlukom ministra.

________

Privremeni zastupnik - Donja Stubica

23. svibanj 2012.

Ured državne uprave u Krapinsko-zgorskoj županiji, služba za gospodarstvo i imovinsko pravne poslove, ispostava Donja Stubica, donijela je zaključak o postavljanju privremenog zastupnika za Franju Jagečića iz Oroslavja, Ptičekova 34. Zaključak možete preuzeti ovdje .

________

Obavijest o objavljenom planu javne nabave za 2012

24. travnja 2012.

Sukladno odredbi članka 20. stavka 6. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine br. 90/11.) obavještavamo vas da je plan nabave Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji za 2012. godinu objavljen na stranicama ureda.

________

Obavijest o sklopljenim ugovorima o javnoj nabavi

30. prosinac 2011.

Pregled sklopljenih ugovora o javnoj nabavi i njihovog izvršenja za 2011. godinu možete preuzeti ovdje .

________

Obavijest građanima koji neće biti u prebivalištu tijekom referenduma

28. prosinac 2011.

Ukoliko u vrijeme referenduma niste u svom mjestu prebivališta, možete zatražiti obrazac zahtjeva za izdavanje potvrde o upisu u popis birača radi glasovanja izvan mjesta prebivališta koji vam omogućava da svoje pravo iskoristite bilo gdje. Obrazac zahtjeva preuzmite ovdje .

________

Poziv građanima za provjeru popisa birača

24. prosinac 2011.

U nedjelju 22. siječnja 2012. održava se referendum o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji. Temeljem članka 12. Zakona o popisima birača ("Narodne novine" broj 19/07), vezano uz Odluku Hrvatskosg sabora o raspisivanju državnog referenduma, pozivaju se birači da izvrše pregled, dopunu ili ispravak podataka upisanih u popis birača. Pregled popisa birača može se izvršiti, a zahtjevi za upis, dopunu ili njegov ispravak, mogu se podnijeti neposredno usmeno ili putem telefona i pisano putem pošte ili faxa, Službi za opću upravu u Krapini i ispostavama Ureda državne uprave
. SVAKOG RADNOG DANA U VREMENU OD 7,00 DO 15,00 SATI
. U SUBOTU, 07. SIJECNJA 2012. GODINE OD 8,00 DO 12,00 SATI
Detaljnije upute i mjesta gdje se može izvršiti provjera pogledajte u objavi

________

Izbori 2011

2. studeni 2011.

Na temelju članka 12. Zakona o popisima birača ("Narodne novine" broj 19/07), Služba za opću upravu Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji objavljuje poziv biračima:
. o mogućnosti pregleda, dopune i ispravka popisa birača
. privremenog upisa izvan mjesta prebivališta
. prethodne registracije u Republici Hrvatskoj
Sve detalje o mogućnostima, mjestima i radnom vremenu kada je moguće provjeriti navedeno pogledajte u tekstu objave .

________

Zakon o humanitarnoj pomoći

29. rujna 2011.

Dana 1. srpnja 2011. godine stupio na snagu novi Zakon o humanitarnoj pomoći, objavljen u Narodnim novinama broj 128/10.
Sukladno odredbama Zakona o humanitarnoj pomoći, sve pravne i fizičke osobe (ovisno o obliku aktivnosti prikupljanja humanitarne pomoći), obvezne su prije početka aktivnosti pribaviti rješenje odnosno prethodnu suglasnost kojim se odobrava prikupljanje i pružanje humanitarne pomoći odnosno organiziranje humanitarnih akcija. Detaljnije upute i obrasci...

________

Upisi u srednje škole - završen drugi krug

14. srpnja 2011.

Nakon završena prva dva upisna kruga u prve razrede srednje škole, slobodna mjesta u trećem (jesenskom) upisnom krugu u srednjim školama Krapinsko-zagorske županije možete pronaći ovdje pdf.
Izvješće i statistiku o upisanim učenicima u prvi razred srednje škole Krapinsko-zagorske županije možete preuzeti ovdje pdf.

________

Upisi u srednje škole - drugi krug - slobodna mjesta

8. srpnja 2011.

Nakon završenog prvog upisnog kruga u prve razrede srednje škole, slobodna mjesta u drugom upisnom krugu u srednjim školama Krapinsko-zagorske županije možete pronaći ovdje .
Izvješće o upisanim učenicima u prvi razred srednje škole Krapinsko-zagorske županije možete preuzeti ovdje .

________

Upisi u prvi razred srednje škole

27. svibnja 2011. ministar znanosti, obrazovanja i športa, dr. sc. Radovan Fuchs donio je Odluku o upisu učenika u prvi razred srednje škole u školskoj godini 2011./2012. Tekst odluke možete preuzeti ovdje ili pogledati na stranicama MZOŠ.

Struktura upisa u javne škole u Krapinsko-zagorskoj županiji nalazi se ovdje .

Detalje o upisima u srednje škole na području Krapinsko-zagorske županije (bodovni pragovi, broj mjesta, datumi upisnih rokova,...) možete preuzeti ovdje .

Odluka o elementima kriterijima za izbor kandidata za upis u srednje škole u školskoj godini 2011./2012. Tekst je na stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa ovdje (vanjska veza) te Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o elementima kriterijima za izbor kandidata za upis u srednje škole u školskoj godini 2011./2012. Tekst je na stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa ovdje (vanjska veza).

________

Imenovanja povjerenice za etiku

Na temelju članka 15. Etičkog kodeksa državnih službenika (NN 40/11), predstojnica Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji donijela je odluku o imenovanju povjerenice za etiku u državnoj službi. Povjerenica je Snježana Mezdić, telefon 049/286-126, e-mail: ispostavadonjastubica@udu-kzz.hr. Tekst odluke možete preuzeti ovdje.

________

Etički kodeks

Na temelju Zakona o državnim službenicima, Vlada Republike Hrvatske na sjednici održanoj 25. ožujka donijela je Etički kodeks državnih službenika. Tekst kodeks možete preuzeti ovdje.

________

Obavijest

Pregled sklopljenih ugovora o javnoj nabavi i njihovog izvršenja za 2010. godinu možete preuzeti ovdje.

________

Obrasci za upis udruge temeljem Zakona o radu

Na stranicama Ureda dostupni su obrasci potrebni za upis udruge temeljem Zakona o radu. Obrasce možete preuzeti ovdje.

 

Obavijest o sprječavanju sukoba interesa

Na temelju članka 5.c Zakona o javnoj nabavi (NN 110/07, 125/08) obavještavamo da predstojnica Ureda državne uprave u Krapinsko-Zagorskoj županiji Đurđa Barić Dakić ne obavlja upravljačku djelatnost niti je vlasnik poslovnih udjela, dionica odnosno drugih prava na temelju kojih sudjeluje u upravljanju odnosno u kapitalu bilo kojeg gospodarskog subjekta s više od 20%, stoga nema gospodarskih subjekata s kojima Ured državne uprave u Krapinsko-Zagorskoj županiji kao javni naručitelj ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi u smislu članka 5.c Zakona.Besplatna pravna pomoć

Sve podatke o besplatnoj pravnoj pomoći možete dobiti na ovoj stranici.

Odluka o imenovanju povjerljivih savjetnika

Štefica Kramarić, voditeljica ispostave Klanjec
Tel:
049/550-362
Fax:
049/550-056
e-mail:
ispostavaklanjec@udu-kzz.hr

Biljana Bogović, upravna savjetnica za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove, ispostava Zabok
Tel:
049/223-533
Fax:
049/221-960
e-mail:
bbogovic@udu-kzz.hrLokalni izbori 2009.

Sve podatke o izborima u Krapinsko-zagorskoj županiji možete vidjeti na stranicama
http://izbori.udu-kzz.hr/

 

Na stranicama Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji možete pronaći informacije koje mogu biti od pomoći osobama i pravnim osobama prilikom dobivanja potrebnih dokumenta, dozvola i drugih poslova koje su u domeni Ureda.
Za dodatna pitanja, obratite se na navedene adrese, telefone, e-mail ili osobno.


 

Novo! U cilju poboljšanja efikasnosti državne uprave, na svoje web stranice postavljamo sve obrasce koji su potrebni prilikom predavanja raznih zahtjeva. Na taj način štedite vrijeme (nema nepotrebnog dolaska u Ured) i olakšavamo dobivanje pripadajućih uvjerenja, dozvola,.... Klikni ovdje!


Nakon prošlih lokalnih izbora u Krapinsko-zagorskoj županiji, na našim stranicama možete vidjeti službene rezultate za sve tri razine izbora (županija, gradovi i općine) sa pripadajućim imenim izabranih članova i strankama kojima pripadaju. Za detalje klikni na:
> http://izbori.udu-kzz.hr/ <